tirsdag 13. mars 2012

Ut på tur, aldri sur!!!

Jeg har både i går og i dag vært ute og gått en lang fin tur på ca 1 time.
Og jeg slipper å gå alene mer, for jeg fant en gjeng som kaller seg Tjukkasgjengen. Sjekk her , så kommer det opp grupper på flere plasser. Kanskje det er en i din region!

 Etter som jeg har hørt ble dette startet av en mann i Moss nå i januar. Og det har spredd seg til hele landet, og faktisk litt utenfor landets grenser.

Her i Kongsberg har vi også fått vår egne lille gruppe, og de fant jeg sist uke, på Facebook!

Det står også om dem i lokalavisa her.

De starter på Gamlegrendåsen skole, parkeringen nærmest veien hver ukedag kl 19.00. Gå-turen tar ca 1 time og vi kommer tilbake til samme sted. I går var vi 9 stk. Det var visst rekord. I dag var vi 6, som i følge de andre er ganske vanlig antall. Det er både kvinner og menn med på disse turene, og alderen og formen har ingen ting å si.

Jeg for min del har en plan om å gå tur med denne gjengen 2 ganger i uka, minst. Har også en plan på å fortsette med vannaerobic på mandager, og håper og tror at dette skal hjelpe på formen mot sommeren.

Her er noen bilder fra turen i går.

Jeg brukte "imapmyrun" på iphonen og fikk merket opp løypa og målt hastighet, tatt tida og sjekka kaloriforbrenninga.


Har du hørt om Tjukkasgjengen????
Bli med da vel!!!!

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Tjukkasgjengen var et litt ufint navn, synes jeg. Men utrolig bra tiltak. For noen år sida hadde vi en slik etablert gå-gruppe her med fast møtetidspunkt hver mandag. Vi var flere med barn i samme barnehage som starta og så balla det på seg med naboer og venner.

Veldig hyggelig, sosialt og deilig måte å røre seg.

flink pike sa...

Ja det er veldig fint å gå med folk og skravle. Og jeg kjente ingen da jeg ble med de...

Er jo ikke vi her som har funnet på navnet.. er en gruppe i Moss som er foregangs-folk, og det er nå mange grupper i hele landet. Samma hva navnet er for meg. Målet er å komme i form.

wendysinfamilie sa...

Morro har meldt meg på tjukkasgjengen her i byen men ikke vært ute på tur ennå, skulle i dag men syned det var dumt med første dag når avisen skulle komme he he

flink pike sa...

hehe.. Var det bra på tur da Wendy?
Her har vi prøvd å få avisa til å komme, men de er visst ikke så opptatt av sånt.. for de kommer ikke.. Så jeg har prøvd å legge inn litt selv.. både fra bloggen og ikke minst på nettavisa.