lørdag 4. februar 2012

Kjærestehelg...

For noen uker siden hadde jeg og mannen en etterlengtet kjærestehelg.
Da reiste vi hit.

Reiste tidlig på lørdag og fikk rom med en gang. Tok oss en tur rett i spa, og bare kosa oss i de deilige badstuene og de deilige bassengene!
Kl 15 tok vi oss en liten matpause på rommet. Jeg hadde smurt noen baguetter og tatt med. Vi fikk også en liten flaske muserende vin, et fat med frukt og sjokolade og goodiebags levert på rommet da. Dette er en del av spa-pakken som heter Tid for kjærlighet.
På kvelden var det 3-retters middag inkl i prisen, og vi bestilte vinmeny til også. Så da fikk vi tilpasset vin til alle rettene. HELT supert! Søndagen var det frokost, og mer spa. Det er er nemlig sen utsjekking på dette hotellet. Så man kan bruke søndagen helt til kl 15 om man vil!!!!

Får du mulighet til barnevakt (om du trenger det), eller bare har lyst til å finne på noe anbefaler vi dette på det sterkeste!!!

Her kommer et lite bilderas fra vår helg.


Robert klar i badekåpa, klar for spa. Som dere ser, herlig rom med veranda og utsikt til Batteristranda. Ikke at veranda er så påkrevd første helga i januar da....  hehe

Goodibags vi fikk. Masse fine produkter!

Muserende vin, frukt og sjokolade på rommet!


Nytt bilde av senga bare..

Mellopm bading og middag fant vi jammen litt mer vin (medbrakt), og litt potetgull....

Verandaen og utsikten fra rommet!

Ønsker deg en fin helg!!!

9 kommentarer:

Små hverdagsglimt sa...

Så koselig! Det så kjempe deilig ut. Alle har godt av å komme seg litt ut å pleie forholdet en gang i blant. Tror ingen småbarnsforeldre er veldig utskjemt med sånn. :) Ha en fortsatt fiin helg!

Karianne sa...

Det så deilig ut :) Betalte dere for spa behandlinger utenom ? :)

flink pike sa...

Inngang i spa er inkl i prisen. Behandling om man ønsker det bestiller man og betaler utenom. Det er helt sikkert billigere å kjøpe bare rom og middag hver for seg. Men litt stas med den roomservice`n og en fancy middag da. Men har spist på en biff-restaurant rett ved siden av hotellet før. Knallgod mat og god service der også altså!

Karianne sa...

Hva fikk dere å spise på den 3 retters menyen da ? :)

flink pike sa...

hmm.. tenke.. det er lenge siden.. hehe.. en mnd liksom.. hehe..
Forretten var en liten fiskebit av noe slag. Hvit fisk, torsk tror jeg. Vi var litt skeptiske til den, men den var veldig god. Men en slags purè til og litt saus og en grønnsak. Hovedrett var vilt-kjøtt med råstekte poteter og saus, og desserten var en sjokoladefondant med bringebærmousse og noen bær til. Utrolig godt var det! Kunne ikke velge maten på forhånd. Det var fastsatt i pakka... Men om man ikke bestiller en pakke kan man velge i restauranten på hotellet, eller bestille på den andre restauranten.
Har vært der på vennindetur også. Veldig bra det også!!!

Oss 4 sa...

God idè:) Viktig å pleie de voksne også.

Karina sa...

Det der ser jo bare helt fantastisk ut, deilig med spa og supert med goodiebag fra Decleor (mitt favorittmerke)

Takk for dagens koseligste kommentar inne hos meg. You made my day!

Stor klem fra Finnmark :)

Hegeslilleboble sa...

Høres fantastisk ut, alle trenger litt kæreste-tid av og til:)

wendysinfamilie sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåå så deilig, tror nesten det må bli noe slikt i busdagsgave til gubben ( og meg) må bare se hva jeg finner av peng i baklomma thi hi