fredag 17. februar 2012

Barnesekskap (med litt action)

I dag har vi hatt barneselskap for snuppa som fyller 7 år på søndag.
Vi feiret på SFO der jeg jobber. Det er helt genialt å ha det der synes jeg. Stor plass og masse "nye" fine leker for ungene. Først serverte vi pizza med taco-smak etter bursdagsbarnets eget ønske. Så fikk de muffins med blå pynt, og cake-pops, gele, fruktspyd og popcorn. Temaet på alt av kopper, tallerker og servietter var Hanna Montana.

Vi hadde en liten actionfylt sekvens da brannalarmen på skolen plutselig gikk... Uten at det var vi som løste den ut så klart... men jeg løp og ringte vakttelefonene i kommunen og forklarte hva som stod på branntavla. Og vi kom frem til at det var de som leide samfunnssalen som var de "skyldige"... Vi slapp blålys og sirener og jeg fikk lov å skru av den fæle lyden. Og vaktmannen kom og sjekka. Og alt var greit. Et vaffeljern var årsaken....
Jeg fikk mye ros for hvordan jeg hadde håndtert dette. Selv gjorde jeg bare det jeg har lært tidligere er prosedyren. Men da fikk vi jo testa dette. Noen av jentene våre ble litt engstelige, men de tok det veldig bra. Et par var ute og så på branntavla etterpå, og fikk forklart hva som skje om den går når det ikke er noen i bygget.

3 kommentarer:

Karianne sa...

høres ut som en vellykket bursdag feiring :) God helg :)

Unknown sa...

Så fin feiring!
Ha en finfin helg!
klem

wendysinfamilie sa...

høres ut som ett kjekt sted å ha feiringen.
Kjedelig med alarmen men også kjekt å vite en reagerer som en skal :-)
Gratulerer så mye til store jenta .