lørdag 24. mars 2012

Vår og helgas gjøremål.

Her er det full fart i heimen!
Dette er familien med mange jern i ilden altså...
Men deilig at det skjer noe da!!!

Jeg holder på med hjemmeksamen denne helga. Og er godt i gang. Så innvilger meg litt pause med familien i dag. Satt og skrev mange timer i går, og nå på morgenen ha jeg holdt på ca 3 timer. Blir litt tom i hodet i lengden.... Dvs ikke tom i hodet, men har mange tanker som jeg ikke helt klarer å formulere som jeg vil. Og da hjelper det med ei pause.

Nede i kjelleren bankes, skrapes og rives det.
Mann og barn + en nabogutt holder på å rivetak, gulv og tapet i et lite rom vi skal lage om til tv, film og spill-rom. Det er knøtt lite, så man må tenke nøye på hva man gjør....
 

Ellers er skal storesnupp på øving med koret i dag. De skal ha konsert i Kongsberg Kirke i morgen kl 17. Et korverk som heter Kirkejuvelene. Det ble første gang fremført i fjor da kirken vår hadde 250 årsjubileum. Og litt inni dette skal hun også i bursdag.... Travel ung dame!

Jeg har tenkt å ta med meg minstejenta på et lite besøk til ei venninde.. Det er noe vannkopper i heimen der, og det hadde vært deilig å bli ferdig med det på henne også. De to store hadde det jo da jeg var gravid med minstemann.

Tipper vi får klemt inn litt kos ute i sola i helga også. I morgen blir det i hvertfall vaffler i anledning den internasjonale vaffeldagen!
2 kommentarer:

wendysinfamilie sa...

Litt av hvert som skjer hos dere i helgen ja ..
her skal det også vaffler på bordet i morgen, da uten egg og melk skal prøve en ny oppskrift i morgen :-)

Ha en flott vaffeldag

Lisette sa...

Travelt hos dere hører jeg...lykke til med eksamen lesing, og nyt litt inni mellom også;)