torsdag 12. april 2012

Tjukkasgjengen

Nå er det på tide å skryte litt av dette (verdensomspennende) prosjektet!!!Bildene er hentet fra facebook-gruppa her i Kongsberg. Og den finner du her. 
Det finnes nå over 200 chaptere (avdelinger) i Norge, Danmar, Spania og andre Europeiske land. Vil du finne en nær deg kan du sjekke denne bloggen.

Dette er et gratis og sosialt alternativ til trening. Det ble startet av en mann i Moss, i januar i år. Han var lei av å gå tur alene for å komme i bedre form.. Så han gikk ut i lokalavis og tv o.l. og ønsket seg flere å gå tur med. I Moss er de nå mange som går, og de har veldig variert program, men det skjer noe hver kveld på ukedagene. 
 Her i Kongsberg har vi holdt på siden staten av Februar (jeg ble med litt uti mars, så har vel en mnd ca nå).
Så langt har vi et fast startsted. Det er parkeringen på Gamlegrendåsen skole kl 19.00 alle hverdager. Vi går da tur ca en time. Vi har gått en runde på asfalt i vinter, men nå er vi labbere i lysløypetraseen her. Flere dager denne uka har det vært opp mot 10 glade spreke tjukkaser på tur hver kveld!! Helt supert!

Nå nylig hadde vi et lite oppslag i lokalavisa her. Den kom ikke på nettsiden, men Torunn (som er pådriveren her i Kongsberg) har scannet det og lagt det inn på gruppa på Facebook.

 Oppfordrer deg til å komme deg ut av sofaen og finne en gruppe nær deg! 
Jeg har virkelig fått en ny giv for å komme meg ut av sofaen, og er nå ute 3-4 ganger i uka!!! 
DET hadde jeg aldri trodd i januar....
 


1 kommentar:

wendysinfamilie sa...

Har funnet min gruppe og er stolt medlem med 2 turer under beltet ha ha Blir nok mange flere turer på meg også