onsdag 13. juli 2011

sommerdag i Oslo!

I dag har vi vært på Oslo-tur hele gjengen!
Tok timekspressen inn, og tusla rundt hele dagen der inne i knallsol og deilig sommervær!
Spiste lunsj på Egon på Paleet. Egon er gode på service når man har med barn synes jeg! Fin barnemeny og blide og hyggelige servitører som snakker og tuller litt med unga. Også fikk de jo så klart heliumballong.
Jentene spiste pannekaker og prinsen spiste pølse og pommes frites. På pappan ble det kylling-sandwich og på meg ble det club sandwich. God mat!
Lillesnupp på lekeplassen på aker brygge.

Begge de to store unga er til høyre i bildet oppi det klatrestativet. Pernille sitter helt til høyre, og Sebastian står med grønn t-skjorte midt inni der omtrent.

Soft ice med sjokoladesaus.

Fin fontene! Pernille måtte kjenne på alt vannet hun kom over, det kunne jo hende det var varmt badevann et eller annet sted....

Også måtte vi jo opp og se på slottet.

Natalie spiste is også. Og hersynes det litt at mora har fått klippa seg en god del bak på huet. Så nå er det bare å spare for harde livet så det blir noe hår å fjøre noe med før bryllupet vi skal i i august neste år.

Rett ved kystvakta, politibåten og et digert cruiseskip lå det en gammel minesveiper på utstilling, med det flotte navnet KNM ALTA, og jammen fant vi ut at dette var tante-Line sin gamle båt fra førstegangstjenesten for noen år siden... litt motto å ha sett den da!
Som dere ser har vi kosa oss veldig i dag!
Et sted vi aldri kom oss til var operataket.... hadde litt planer om det, men ungene ble slitne og ville hjem.. så vi får nok bare ta en ny tur en annen gang for å se på det, og kanskje shoppe litt mer. For shopping ble det ikke så mye av, men et par bæreposer fikk vi med oss hjem da!

Håper du har hatt en strålende sommerdag ute i sola!!!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

prøver å legge inn kommentar, Therese

Anonym sa...

Ha...jeg klarte det endelig:)...jeg måtte velge anonym profil...og forhåndsvisning...uten forhåndsvisning så gikk det ikke...så da klarer jeg å kommentere den flotte bloggen din jeg og:). Bare prøvd ørten ganger tidligere hihi. Koselig med Oslotur, skikkelig feriefølelse. Therese

flink pike sa...

så bra Therese! jeg har endret litt på instillingene, så nå kan alle komentere...... så da bør det funke for alle!

Pia sa...

Ser du har fått endra på innstillingene - bra! Da ordner det seg med kommentarer.
Onsdag var det jo knallvær, så det passa vel bra med Oslotur. Fortsatt fin sommer!

Marianne sa...

Hyggelig å gjøre noe litt utenom det vanlige nå om sommeren!
Du skal ikke være lei deg for operataket - jeg er vokst opp i Oslo og bor nå 'hele' 30 minutter utenfor og har ennå ikke vært der ...
En vakker dag, vet du...! :)
♥ Marianne

Oss 4 sa...

Kooooos med feriedag i hovedstaden, og heldige med været også da:)