tirsdag 10. april 2012

Påsken 2012, del 2

Her kommer nok et bilderas, denne gang fra siste del av påsken..
Her er det bilder av alt  fra middagen i går som du finner oppskrift på her, til innholdet i påskeeggene til ungene, trapperekkverket jeg har malt, boka jeg har lest, sandkassa vi laget til veslesnuppa, de fantastisk gode kanelbollene jeg bakte (som du finner oppskrift på her), kaffe og kanelbolle ute i sola, gutta som spiller playstastion, jentene som leker ute, snøværet som kom og ikke minst det lille hvitvinsglasse jeg koste meg med ute i solveggen på lørdagen.

I dag er hverdagen tilbake forde aller fleste.. men ikke helt her i huset faktisk. Det er planleggingsdag i barnehagen til minstesnuppa. Og siden det bare er SFO til de store holder jeg de hjemme også. Så vi skal kose oss nok en dag! Rydde bort påsken og gjøre klart for vår-følelsen. I hvertfall inne.... For ute sludder det fortsatt.. og er helt hvitt på bakken. Men aller først er det klart for en kopp kaffe mens vi fyrer litt og jeg koser meg med litt blogger!


Ønsker deg en fin tirsdag, enten du er tilbake til hverdagen eller koser deg en siste dag!
Håper alle har hatt en fin påskehelg!

1 kommentar:

Åshild sa...

Jeg har også en ekstra fridag, men ungene mine er voksne og klarer seg selv. Jeg holder på med en bildepresentasjon av hagebloggere. den skal brukes på hagemessen til helgen. Jeg rydder også bort det lille av gult jeg hadde tatt fram i år.

Det er trist vær her også nå, så vi var veldig heldig de dagene vi hadde låve og utedugnad.