fredag 13. april 2012

Fredag den 13.

Dagen i dag har vært helt fin!
Startet dagen med tidligvakt og hadde vå unger på starten, så hadde virkelig god tid til å sitte og snakke med dem! Deilig!
Så på slutten av skoledagen var vi på tur, læreren, meg og 21 flotte unger! Vi gikk 2,6 km og halvparten av vegen var i skikkelig stigning. Vi så på forskjellene på Gran og Furu, kastet steiner på et islagt vann for å se om vi fikk hull på isen, og plukket blomster.
Etter jobb i dag var jeg hos frisøren og fikk stussa litt på hyssingen. Sparer til langt hår, så kan ikke klippe så mye. Men det var godt å få bort litt slitte tupper og lage litt mer fasong frisyren!
I ettermiddag bestilte vi pizza fra Dolly`s så vi kosa oss med lettvind middag.
I kveld var jeg ute og gikk tur med Tjukkasgjengen igjen. Vi var 5 stk (to nye) og gikk 5,3 km i skogen på 55 min. En herlig tur!
Nå er det tv-kveld og fredagskos i heimen!

En ting som var litt skuffende i dag var at jeg fikk tilsendt veggfolien jeg bestilte sist uke, og da  jeg åpnet esken var første ordet i setningen min ikke med...
Det skulle nemlig sto: "I can do everythin with the right shoes", også manglet "I" først.... Men jeg har sendt en mail og regner med at det ordner seg over helga! Gleder meg til å henge den opp på det nye skoskapet vårt!!!

Ønsker deg fortsatt en fin fredag!!!


4 kommentarer:

wendysinfamilie sa...

Så synd med folien, går sikkert i orden:-) Tur med tjukkasgjengen er det ikke på meg før til tirsdag, ohh leggene er skikkelig såre enda ha ha men satser på to ganger i uken nå i starten.

Lisette sa...

Haha, tjukkas gjengen du?!!! greit med selvironi, og det skal man ha en god porsjon av;) klem

Vingesus og Julebrus sa...

Flirer litt av navnevalget på turgruppa deres..... det vitner om humor og humør og det er bra!!

Fargen på soverommet vårt heter Blå harmoni. Kjekt du likte den: )

flink pike sa...

hehe ja tjukkasgjengen er det en kar i Moss som har funnet på altså... men det er nå avdelinger rundt i hele landet, og i noen andre land. Så man må jo bruke samme navn :) Kjekt å ha noen å gå tur med!!!