mandag 27. juni 2011

De små tingene # 4, og noen hjertesukk om bilkjøring i byen..

Min favorittdrikk for tida! Isbiter, en eller annen farris-liknende brus uten smak, og en dæsj Roses Cranberry!!!

Årets første kurv med norske jordbær!!! Nydelig!!! Kostet "baaare" 38 kr på kiwi.

Også var det disse tankene om bilkjøring i byen da...
Ja.. hvor skal jeg begynne... 
Jo altså.. da jeg kjørte til jobb på morran i dag kom jeg først bak en stor bil. Caravelle eller liknende.. Med en diger tilhenger på... og tilhengeren hadde så klart ikke kobla på lysene.. og ikke så jeg lysene på bilen gjennom tilhengeren heller... Så her gjalt det å holde avstand, og følge godt med på om den bremset, svingte eller hva... det gikk nå bra, vi skulle ikke samme veien så veldig lenge..
Så litt etter, faktisk ved rundkjøringene på Numedalsveien, kom jeg bak en stor lastebil eller trailer eller noe... Og det er nå greit nok tenke jeg. Holdt avstand og fartsgrensa (som er 50 store deler av veien, og litt 40).
Men var det en som ikke holdt fartsgrensa var det i hvertfall denne lastebilen.. dura avgårde.. kjørte godt fra meg på første delene av veien. Så ble det lavere fartsgrense pga vegarbeid, men bilen kjørte på.. Denne reduserte fartsgrensa ble erstattet av et strekke med fast lavere fartsgrense pga fotgjengerfelt og skolevei.. Her er det også en stor fartsdump.. Men lastebilen var snart ute av synet.. og jeg fremme på jobb.
 Og da jeg kom hjem fra jobb leste jeg på nettsida til lokalavisa at en lastebil hadde kjørt se fast under en jernbanebru.. Kjekt å vite hvor høy og brei bil man kjører kanskje......
http://laagendalsposten.no/nyheter/her-var-det-for-trangt-gitt-1.6332038

2 kommentarer:

wendysinfamilie sa...

Uff ja er mange bilister som virkelig har fått lappen i posten..
Lurt å følge godt med når en er ute å kjører..

Klem

denne siden er ike lener i bruk sa...

Fortsatt flotte ting :D

Jeg har aldri hatt lappen, og ikke vet jeg om jeg kommer til å kjøre opp heller. Det er helt sykt hvor mange nervevrak, idioter osv... man finner bak rattene! Da kan desorienterte, samt "klæbbete" meg holde seg på passasjersiden og heller støtte opp om kollektivtrafikken!

Akkurat nå i denne perioden er det helt ekstremt langs veiene. Hver dag skjer det ulykker. Hver dag skjer det alt for mange nestenulykker. Det er skremmende, og jeg kjenner på at jeg blir sint når jeg ser f.eks. idiotene krysse en 3felst motorvei midt i rushen, uten å blinke, i full fart og uten å "ta pause" på midterste fil.

Ja, det ble visst mine tanker innbakt i svartet på dine det :p

Ha en fin dag :)
Klem =)