mandag 13. juni 2011

Da er vi innlagt...

Ja så er vi kommet oss inn på Riksen...
Hele familien reiste hjemmefra ca kl 14, og vi stoppe på burger king i krokstadelva og spiste middag på vei inn. Ungene lekte litt og kosa seg! Vi var her inne ca kl 17.

Fikk tildelt samme rom som vi hadde sist vi var innlagt.. nr 44 på barnekirirurgisk sengepost 2.
Hilste på Espen som skulle passe på oss i kveld, Natalie fikk senga si og en dukke til å tegne på.
Sebastian og Pernille fikk også det. Og hårnett og munnbind. Så de kunne virkelig pynte seg.. hehe.. 

Vi rakk også å være ute og leke litt på lekeplassen i bakgården her.
Og det var ei veldig trist storesøster som måtte si hade til mamman og lillesøster da klokka nærma seg 19.... Storebrok var preget av stundens alvor han også...  Natalie spiste en yoghurt og drakk litt litago jordbærmelk til kveldsmat, ja også spiste hun litt brunost... hehe.. Melkeflaska som er kos på kvelden var også populær.
Men å sove...... nei i sykehus-sprinkelsenga ville hun ikke ligge.... så det var nytteløst.. og i senga mi roet hun seg ikke... det var jo tross alt ikke mørkt på rommet engang... hehe... Så vi endte med å trille i vogna... trillet 6-7 runder i gange, så sovna hun, og der ligger hun så søt enda... spent på hvor lenge det varer... håper nesten hun våkner før 24.00 i natt og vil ha melk.. for etter det kan hun ikke få pga faste før operasjon.. Og ja.. dere leste riktig.. snuppa er nesten 2 år, men får fortsatt litt melk på natta om hun våkner... dårlig vane, ja jeg vet det... men med dårlig form og lite matlyst eller i døgnet.. og flere andre i familien som helst vil sove om natta har det vært en veldig enkel løsning.
Natalie kaller tøydukka for babyen sin, men ville ikke sove med den. Det holdt med koseklut og bamse.

I morgen er det bading på programmet. Det blir spennende. Her er det jo stort badekar, og det er hun ikke vant med.. hehe.. Ellers er det jo da operasjon, men vet ikke helt når enda... så spent på den fastinga...

Ønsker dere alle en rolig og god natt!

Ingen kommentarer: