onsdag 6. april 2011

spent hjertesukk..

Har tatt oppgjør med min ene lille bekymring i dag...
Fikk levert en ny urinprøve for Natalie til legen,
og også ringt barnelegen og etterspurt om han hadde hør noe fra Riksen..
Noe han ikke hadde gjort... Han fortalte også da at fastlegen min, i samråd med han, hadde sendt et eget brev til kirurgen vår på Riksen. Barnelegens brev ble sendt for nesten en mnd siden og fastlegen en eller annen gang etter dette. Det brevet fra fastlegen visste jeg ikke om før i dag. Men må si jeg ble ganske glad over at hun også har kontaktet dem.
Natalie har nå hatt 2 uvi`er i løpet av mars... Det er litt mye synes jeg..
Uansett.. barnelegen skulle ringe kirurgen på Riksen i dag, så jeg skal ringe tilbake i morgen og høre hva som skjer videre.. Er så spent på det...
Men samtidig veldig glad over at det kanskje skjer noe.

Jeg har bestemt meg veldig for at hun bør sjekkes i alle bauer og kanter...
Jeg kommer ikke til å godta det om de bare vil sette henne på antibiotika forebyggende. Om det skal skje skal ABSOLUT ALT sjekkes først i hvertfall!!!
Er ikke tilhenger av mye bruk av antibiotika... Å gå på det i mange mnd kan jo ikke være bra.. selv om det er lave doser og alt sånt.... Nei uff... håper de kan fikse det på en annen måte!

Det var dagens lille hjertesukk..

3 kommentarer:

Ingunn sa...

Så bra at de lokale legene legger litt press på ekspertene!
Stå på ditt og be om utredning, antibiotika skal jo bare brukes når det er nødvendig- og ikke forebyggende.

flink pike sa...

ja. det mener jeg også!
Har snakka med barnelegen i dag, og han hadde ikke fått tak i kirurgen, men hadde lagt igjen beskjed hos pasientkoordinatoren. Så hun skulle bringe det videre.. Så da må jeg bare vente på svar fra en eller annen kant...

Anonym sa...

Ønsker dere ALL lykke til, kjære deg!!

Og jeg er helt enig, jeg er også så skeptisk til antibiotika, men vi har måtte gi etter gang på gang, pga andre ting. Men føles helt pyton!

KLEM