mandag 31. oktober 2011

Vår lille markering av halloween.

Her er et lite bilderas fra kvelden vår.
Har feira littegrann halloween. Og siden det er første gang måtte det jo foreviges litt...

Hang opp lapp på døra... Skrudde av ringeklokka fordi minstesnuppa jo legger seg tidlig..

Orange lys i lykta for anledningen.

Litt lys i denne lykta også, for anledningen.

masse grønne muffins.

sinte clementiner og "øye-sjokolader"

gjengen vi skulel gå med kom og ringte på, så da fikk vi levert ut litt i hvertfall.


Fornøyde med dagens fangst. Rakk å smake litt før det var leggetid. Tror de har godis så de klarer seg et par uker nå..

Konklusjonen min er at ungene kosa seg, ble litt kalde og ganske slitne etter et par timers gåing i gatene i nabolaget. De aller fleste gav noe. De som ikke gav lukka ikke opp, eller var ikke hjemme.
Mens jeg var ute og gikk med de to store kom det kun to litt større gutter på døra og ville ha godis. Uten å kle seg ut. Det er sløvt mener nå jeg. Og hadde jeg vært hjemme hadde de fått klar beskjed om at de må kle seg ut for å få noe. Mannen hadde tenkt den tanken han også, rett etterpå.. hehe.. Uansett, vi har en del rester av frukt, muffins og sjokolade....

Håper du har hatt en fin halloween. Enten du feirer eller ikke.
Neste år satser nok vi på hallovenn. Dette ble arrangert her i byen for første gang i fjor. Da var det ca 300 pers der, og i år var det enda flere.
Hvis du lurer på hvorfor vi feirer halloween kan du lese her.

4 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlige klementiner da, det var en super ide! Lurt å skrive en sånn plakat, det gjør nok jeg neste år også. HEldigvis kom det ingen etter halv 8 her på feltet idag.
Har lest om Hallovenn jeg og, det hørtes ut som et veldig bra tiltak!

KLem fra størstepia

Anonym sa...

Jeg glemte at det jo ikke kom noen ifjor hehe. Nyttårsbukker var det mange av, men ingen halloween. Det kom ingen i år heller. Anne var så skuffet at hun gråt da hun la seg stakkars. Det hele har nok blitt litt hauset opp på skolen, men tror det er svært få som går her. I helgen hadde hun besøk av en venninne som er født og oppvokst i USA så det gjorde vel ikke saken bedre;). De lagde halloween tegninger i massevis og hang opp på søndag. Du hadde ordnet til skikkelig fint synes jeg:). Så da fikk dere prøvd det ut iallefall. Therese

Elisabeth, innerst i veien sa...

De sinte klementinene var jo en super ide! Synes det er sløvt med de litt større barna som tigger godis uten å kle seg ut en gang.

flink pike sa...

ja enig i at det er sløvt.
Hørte flere i den klasse jeg jobber i (3.klasse) hadde haktisk fått beskjed om å synge en sang før de fikk noe. det var smart!