tirsdag 25. oktober 2011

Tariffkonferanse og rep.skap.

Ja nå har jeg to dager jeg skal være med Fagforbundet. Skal også sove på Quality Grand Hotel her i Kongsberg i natt. hehe.. det blir jo ganske artig. Har gjort det en gang før, da også sammen med Fagforbundet.

I dag er planen tariffkonferanse. Så nå er det medlemmer fra alle hovedstyrene i alle tariffområdene i Buskerud som er samlet for å komme til en enighet. Altså hva vi vil endre på i den nye hovedtariffavtalen som skal forhandles frem i mai neste år. I løpet av morgendagen skal vi liksom bli enige, og på slutten av dagen da er det rep.skap. (representatskapsmøte), og dette vet jeg faktisk ikke helt hva er, for det er første gang jeg er med. Vi er 4 representanter fra hovedstyret i Kongsberg.

Gleder meg masse jeg! Synes sånt her er morro! Og er spent på å være på sånne skikkelig seriøse møter. I kveld er det felles middag. Og det blir koselig! Er 3 andre "ungdommer" jeg kjenner som er i ungdomsutvalget i Buskerud sammen med meg. Så ser for meg at det blir koselig med middag og et glass eller to etterpå.Er du opptatt av lover og regler i arbeidslivet? Og ikke minst lønna di?

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Å! Kos deg masse!!
Håper dere kommer frem til gode forslag til hovedtariffen! Ekstra gøy når ting man bruker tid på å utarbeide kommer med i nye forskrifter og avtaler!!

Koselig på Grand. Har faktisk sovi der et par ganger selv.. Hehe!

Nina sa...

Jeg jobber på Grand.Men er hjemme i permisjon nå:)