lørdag 1. oktober 2011

Deler litt skryt jeg!

Jeg synes det var skrevet så fint på foreldremaualen.
Så jeg har lyst til å dele dette!

Her er starten på innlegget, også anbefaler jeg alle til å få inn på linken og lese resten!!!

"Denne uken har jeg vært på foreldremøter – i barnehagen og på skolen. Disse møtene er en viktig påminnelse om at det finnes mange voksne som gir så mye av seg selv for å være en viktig støtte i hverdagen for våre barn.
Læreren som jobber for å støtte 25 hormonelle tolvåringer, og barnehageansatte som har full kontroll over lillesøster og storebror.
Dette er derfor en skrytetekst - til flinke voksne som jeg er helt avhengig av:"

http://www.foreldremanualen.no/2011/09/en-skrytetekst-til-viktige-voksne/

Her i huset er vi opptatt av å stille opp på møter. Og jeg er veldig tilhenger av å gi litt små koselige hilsner innimellom som sier takk for jobben de gjør.

Er du flink til å stille opp på møter i regi av skole/barnehage?
Viser du at du setter pris på de flotte voksne som bruker store deler av sin tid på å gjøre det aller beste for akkurat ditt barn?

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Møter var vi alltid på, og når vi slutta fikk alle sammen et påskeegg. Det var jo siste dag før påskeferien.
Er man fornøyd bør man absolutt la de ansatte få vite hva man er fornøyd med! Er nok lettere i barnehage enn skole sånn i hverdagen da, for lærer/SFO ansatte ser man nok ikke hver dag.

flink pike sa...

ja helt klart lettere i barnehage enn på skole/SFO. Men er man fornøyd er det ikke vanskelig å si ifra der heller. Går mye beskjeder mellom foreldre og lærer/SFO via både mail og sms om dagen faktisk. Kan jo bare slenge på en liten koselig setning da evt :) Jeg prøver så godt jeg kan i hvertfall!