mandag 7. november 2011

Urinveisinfeksjon

Ja nå har vi vært hos legen.
Natalie hadde utslag på alt på urinprøva. Og crp på 140.
Så legen var helt klar på at dette var en skikkelig urinveisinfeksjon. Og de behandler det som en i de øvre delene (også kalt nyrebekkenbetennelse), med tanke på hennes sykdomshistorie..
Så hun fikk penicillin (Bactrim) som hun skal ta i 10 dager, også skal har vi da fått time hos barnelegen for å sjekke urinprøve og en ny vurdering på videre oppfølging...
Vi har ikke fått den siste epikrisen fra Riksen, og det hadde ikke legene våre fått heller, så jeg har purret litt på de i dag. Og da viser det seg at etter sammenslåinga har Ullevål overtatt akrivet til Riksen også. Og de har kun lov å sende ut epikrise til fastlege.. Ikke til pasienten selv. Om det ikke står i noen papirer at vi skal ha det.. Noe det jo gjør, men de får ikke åpnet gamle papirer selv, de bare bestiller utsendelsen... Så da kunne hun sende til fastlege, men ikke til oss. Og jeg må ringe evdelingen hun var på kontroll på for å høre om vi kan få en selv. Men der er telefontida fra 9-11..
Kjenner jeg ikke liker dette med sykdom hos henne nå altså. Er jo bare en drøy mnd side legen på Riksen konkluderte med at hun var frisk...

Nå ligger Natalie som et slakt på sofan og sover..
Ønsker deg en fin mandag!
Her blir det kos..

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Uff! Stakkar lita!!
Håper hun ikke behøver flere runder igjen nå, at det bare er tilfeldigheter!!

Masse god bedring til snuppefrøken og en liten klem til mamman også!

wendysinfamilie sa...

Usj så kjipt, skikkelig kjipt at de ikke har gjort som de skulle med papirene og at du blir sittende med jobben å etterlyse de..
får virkelig håpe hun reagerer raskt på medisinene og føler seg bedre fortere enn svint... God Bamseklem til snuppa og til resten av gjengen..
Klem