torsdag 5. mai 2011

Lurer veldig på hva det betyr...

Ringte fastlegen i dag for å få svar på nok en urinprøve fra snuppa...

Dvs, ringte i går, men da var ikke legen inne, og prøvesvaret var ikke åpnet i hennes mappe på data`n.. Så de kunne ikke go meg resultatet. Jeg skulle ringe igjen i dag. Og det gjorde jeg.
"Dama i luka" forhørte seg med legen, og jeg fikk tilbakemelding om at fastlegen ville diskutere litt med barnelegen, også skulle jeg få en telefon.... Om det ikke ble i dag, kom hun helt sikkert til å ringe i morgen....

Så her sitter jeg og lurer da.......
Hva betyr dette???
Jeg tolker det dit hen at det fortsatt er utslag, og at de skal diskutere hva de skal gjøre med dette... Begge legene og meg har prøvd å få kontakt med legen vår på Rikshospitalet siden begynnelsen av mars... Men han ringer aldri tilbake, og svarer ikke på brev.... Denne uka avspasserer han.. Så må uansett vente til neste uke.

Grunnen til at vi maser sånn på dette, er fordi Natalie var på kontroll på Rikshospitalet i februar, og i epikrisen derfra da står det at om det blir infeksjoner skal vi kontakte dem, og hun skal utredes videre....... Også skjer det ikke noe..........
*sukk*

Bekymringer tar overhånd og tolmodigheten renner ut.......

1 kommentar:

Ingunn sa...

Siden de tar seg tid til å diskutere og vente litt før de ringer er det iallefall ikke noe som burde bli verre iløpet av kort tid! Syndes så synd på lille Natalie! Burde jo ikke ha det sånn!! Men krysser fingre for at de snart har løst hva det kommer av og ting retter seg!

Nei, tror ikke det har gjort så vondt med kloremerket til lillegull, for jeg kan ikke si i hvilket sammenstøt med hvem unge det skjedde :hehe: Likte ikke så godt å få vann der da, men det er jo lett å skjønne!