tirsdag 24. mai 2011

Telefon fra Riksen i dag..


Ja det ringte en sekretær fra barnekirurgisk avdeling på Rikshospitalet i dag.
Hun ringte ene og alene av en grunn.. og det var fordi min fastlege ringte og maste...
Barnelegen (som har kontor sammen med fastlegen vår) s sist uke at om vi ikke hørte noe da måtte jeg ta kontakt denne uka så skulle de mase mer.
Som sagt, så gjort.
Så jeg var innom fastlegen i går og sa ifra, og hun hadde ringt i dag tidlig. Snakket kun med sekretæren, men gav henne beskjed om å ringe meg for å si noe om forventet ventetid i det minste.. Fikk nemlig personsvar av fastlegen tidlig på formiddagen i dag om dette.

Så da klokka var rund 14 ringte sekretæren fra Riksen.
Hun sa at vi får første ledige time. At det lå inne at Natalie skal inn fort, og at dette kommer til å skje i juni. Jeg sa da at jeg regnet med det ble tatt undersøkelser i forkant av den operasjonen vi er forespeilet. Og det bekreften hun. Da blir det ultralyd av urinveier og nyrer, og MUCG ( http://www.radiolog.no/prosedyrer/MUCG.pdf ).

Så da er det jo bare å fortsette å vente å se.
Sekretæren forespeilet også på telefon at hun kanskje burde gå på antibiotika forebyggende, men det er jeg veldig lite positiv til. Vil ha minst mulig av disse medisinene i kroppen altså.. De bryter jo ned så mye mer enn det det skal ta...

Men da har jeg fått lufta tankene litt.. det var deilig...
kjenner dette går og gnager.. merker jeg blir helt i ei boble liksom... for tenker masse på det. Er spent på når vi får brevet.. Skal vente lengst mulig med å fortelle Sebastian og Pernille. For de uroer seg jo for lillesøster de også...

Til den som har orket lese alt dette. TUSEN TAKK!

2 kommentarer:

wendysinfamilie sa...

håper virkelig det blir ledig time raskt .. og krysser alt jeg har for lillemor.... og dere andre :-))
Stor bamseklem til mor som trenger en og kanskje til og med to..

flink pike sa...

tusentakk for bamseklem :)