Og den vil jeg dele med dere!
Aner ikke hva kaka heter, men høres god ut!
7,5 dl kulturmelk
8-10 ss oboy
4 dl sukker
1 ss natron
600 g mel
150 g smelta smør
0,5 plate kokesjokolade
Rør sammen oboypulver, kulturmelk, sukker og natron.
Rør melet inn gradvis.
Smelt smør og sjokolade sammen til slutt, og tilsett dette gradvos sammen med meley.
Deigen skal være ganske tykk.
Hell i langpanne.
Stek kaken i ovnen i 30 min på 180 grader.
Start å lage glasuren når det har gått 15 min.
200 g smeltet smør
0,5 plate kokesjokolade
3 ss oboy
3 ss kaffe
ca 500-700 gram melis
1 egg
Smelt smør og sjokolade sammen, tilsett oboy og kaffe.
Pisk inn melisen
Tilsett egget til slutt.
Med en gang kaken er ferdig prikkes den med gaffel over hele.
Smør så et lag med glasur over så den siger ned i kaka. Den blir ekstra saftig.
Pynt så med strøssel om du vil!
Tips: om du vil ha den enda mer klissete tilsetter du et lag til med sjokoladekrem oppå. Da må du lage den litt tynn første gangen og litt tykkere etterpå.
Har altså ikke prøvd den. Har du?
Vet du hva den heter?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar