tag:blogger.com,1999:blog-7630135914021127144.post6284983208103728104..comments2023-03-03T17:50:45.038+01:00Comments on Flink pike: Oldemors smultringerflink pikehttp://www.blogger.com/profile/17093416983652912978noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7630135914021127144.post-12734343770184252022013-11-30T21:33:09.999+01:002013-11-30T21:33:09.999+01:00Takk for tips Åshild. Mamma og pappa gjorde jo all...Takk for tips Åshild. Mamma og pappa gjorde jo alltid dette sammen. Mens jeg ikea døden one å få hjelp av. Brett er det ikkeskummelt lass ti lik kjøleskapet, og å varme opp fettet mellom hver gang jeg hadde måttet kjele så jegerøl å som mer jobb. Gikk helt fint å få de i gryta. Ingen problem at de lå i romtemperatur, brukte vel 2 timer på å kjevle og steke. Kjevlinga tok naturlig nok lenger tid enn strekninga... <br /><br />Sendt: disse skiltingen smaker like ferskt norm an tar de opp av fryseren! flink pikehttps://www.blogger.com/profile/17093416983652912978noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7630135914021127144.post-41119080447597186002013-11-28T17:04:17.538+01:002013-11-28T17:04:17.538+01:00Å smultringer er bare så godt, jeg spiser de kun n...Å smultringer er bare så godt, jeg spiser de kun når de er færske :) wendysinfamiliehttp://wendysinfamilie.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7630135914021127144.post-24056270671519488032013-11-28T15:55:31.243+01:002013-11-28T15:55:31.243+01:00Imponerende jobb.
Hvis jeg skal gi deg er tips så...Imponerende jobb.<br /><br />Hvis jeg skal gi deg er tips så er det lurere å ikke å kjevle ut alt på en gang. Det er mye lettere å legge nykjevla og kalde emner oppi smultgryta enn de som har ligget i romtemperatur en stund. Evnt kan de legges på stekebrett som settes i kjøleskapet.Åshildhttps://www.blogger.com/profile/12667042216047875533noreply@blogger.com